Kabeh Kategori

Babagan awake dhewe

Omah>Babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE


NINGBO SIMTACH AUTO TECH CO.,LTD devotes kanggo nyedhiyani produk linear tliti wiwit 2012, kayata Pandhuan linier, sekrup bal, motor stepper, modul linier, yaiku komponen kritis Alat Mesin, Mesin Pangan, Mesin Medis, Industri Otomatis lan liya-liyane.

Kanggo njamin tingkat kualitas sing dhuwur, inspeksi dilebokake ing saben langkah produksi saka bahan mentah nganti pangiriman.Dilengkapi macem-macem fasilitas manufaktur lan alat inspeksi sing diimpor saka Taiwan, Jepang lan liya-liyane.

We instill Nilai kualitas produk kanggo saben karyawan sak proses kanggo produk banget. Kabeh kita setya digawe kanggo kualitas nanging ora pengawasan.

Ngelingi iki, SIMTACH wis ngupayakake nyedhiyakake produk, layanan lan solusi supaya tetep selaras karo otomatisasi industri.

Mission:Nggawe solusi efisien lan aman kanggo pasar donya.

Vision:Dadi partner kelas donya ing industri gerakan linear.

Kaluwihan kita


KANGGO KAMI


Expand

LAYANAN kanggo sampeyan!