Kabeh Kategori

Driver AC Servo

Omah>Products>servo Motor>Driver AC Servo

Description

Sopir servo AC seri SIMTACH RS, adhedhasar platform hardware DSP + FPGA, nggunakake algoritma kontrol piranti lunak generasi anyar, lan nduweni kinerja sing luwih apik babagan stabilitas lan tanggapan cepet-cepet. Seri RS ndhukung 485 fungsi komunikasi, lan tseri RSE ndhukung fungsi komunikasi EtherCAT,sing bisa ditrapake ing lingkungan aplikasi sing beda-beda.

Enkoder relatif lan absolut kompatibel.

Posisi, Kacepetan, Mode kontrol Torsi.

Dilengkapi antarmuka komunikasi 485 kanggo sawetara kontrol serial.

Rentang Daya wiwit 50W nganti 3KW.


gambar

Motor basa 

model 

dirating daya 

Cocokake Driver

Encoder kabel 

Kabel listrik
60MMRSMA-M06J0630A200W
RS400 (E)
SES4-030SMS-030
RSMA-M06J1330A400WRS400 (E)SES4-030SMS-030
80MM
RSMA-M08J2430A750WRS750 (E)SES4-030SMS-030
RSMA-M08J3230A1KWRS1000 (E)SES4-030SMS-030
110MMRSMA-M11W4030A1.2KW
RS2000 (E)SEH4-030SMH-030
RSMA-M11W5030A1.5KWRS2000 (E)SEH4-030SMH-030
RSMA-M11W6030A1.2KWRS2000 (E)SEH4-030SMH-030
130MMRSMA-M13W5025A1.3KWRS2000 (E)SEH4-030SMH-030
RSMA-M13W6025A1.5KWRS2000 (E)SEH4-030SMH-030
  • Konsep sing gegandhengan karo servo AC Konsep sing gegandhengan karo servo AC

Bandwidth prentah: Frekuensi prentah paling cepet sing bisa ditanggepi saben loop sistem servo, umume nuduhake bandwidth loop cepet 

Jinis encoder: Akurasi encoder nemtokake kacepetan lan akurasi sistem servo nganti sawetara; jinis optik lan magnetik, tambahan lan absolut bisa dipilih 

Kontrol komunikasi: Target kontrol dikirim menyang driver kanthi nggunakake perintah komunikasi. Driver nyopir prentah lan bali menyang status sing gegandhengan 

EtherCAT: Et wektu nyata kecepatan tinggihernet lapanganbus comteknologi munikasi 

Alarm toleransi: Bentenipun posisi ngetang encoder lan pulsa input gedhe banget, biasane amarga ana kesalahan kabel utawa kakehan sistem

specifications

Sampeyan bisa ndownload manual driver seri seri RS ing tombol ndhuwur

PANALITEN
Expand

LAYANAN kanggo sampeyan!