Kabeh Kategori

Motor AC Servo

Omah>Products>servo Motor>Motor AC Servo

Description

Motor servo AC seri SIMTACH RSM, adhedhasar desain sirkuit magnetik sing dioptimalake CAz, nggunakake stator Kapadhetan Magnetik dhuwur lan bahan rotor, lan nduweni efisiensi energi sing dhuwur.

●Opsional macem-macem jinis encoders, kalebu optical coding, magnetic coding, multiturn nilai absolut.

●Motor nduweni awak sing cendhak banget, ngirit papan instalasi.

●Rem magnet permanen opsional, sensitif ing tumindak, cocok kanggo lingkungan aplikasi sumbu-Z.


Model MotorRSM-M11W5030A(1.5KW)RSM-M13W6025A (1.5KW)
Rated power (KW
1.51.5
Rated line voltage (V) 
220220
Rated line current (A) 
6.06.0
Kacepetan dina
30002500
 Rated torque (rpm) 
56
Peak torque (N.m) 
1218
EMF mburi (V/1000rpm)
6265
Torque constant (N.m/A) 0.831.0
 Tahanan kawat (Ω) 
1.031.21
Induktansi kawat (mH) 
3.433.87
Rotor inertia (Kg.m2
0.63X10-3

1.26X10

Electrical time constant (ms) 3.333.26
Bobot (Kg) 
6.87.4
Obat taraf (Nm)5N.m6N.m
Without brake size (L) 204179
With electromagnetic brake (L)278236
With permanent magnet brake (L)260249


  • Motor Dems

  • Informasi Kabel

    Kabel 3 meter minangka standard, 3 kabel motoe lan kabel encoder 3 meter

PANALITEN
Expand

LAYANAN kanggo sampeyan!