Kabeh Kategori

ARC Pandhuan Rail

Omah>Products>Pandhuan Roda Salib>ARC Pandhuan Rail

Description

Rol bentuke silinder sing saling bersilangan lagi obah ing permukaan gulung bentuk V bola-bali, bisa nanggung beban saka kabeh arah, lan entuk gerakan linear kanthi presisi dhuwur lan lancar.

fitur

● 4 ril, 2 kandhang kanggo siji pesawat

● Low rolling resistance gesekan

● akurasi dhuwur lan kapasitas mbukak

● Desain struktur fleksibel

● Panginstalan lan panggunaan sing trep


Description

● Pandhuan roller salib minangka panuntun linier stroke winates sing nduweni roller presisi orthogonalized gantian. Prodhuk iki nyedhiyakake gerakan linear sing kaku nanging lentur lan cocok banget kanggo panuntun linear ing ngendi kaku sing dhuwur lan gerakan lentur dituntut.


aplikasi

● Pandhuan roller salib akeh diterapake ing akeh aplikasi inovatif, kalebu: peralatan dispensing, peralatan otomatisasi, instrumen analitis lan medis, sistem posisi teleskop presisi, Kamera keamanan, pengukir, pemindai gambar, lan robotika dll.


PANALITEN
Expand

LAYANAN kanggo sampeyan!