Kabeh Kategori

Pit motor Stepper Loro Loro

Omah>Products>Stepper Motor>Pit motor Stepper Loro Loro

39mm Series 2 Phase Stepper Motor


Description

● Jumlah kutub: Bipolar

● Rated Torque: 0.22N.M

● Akurasi Langkah: ±5% (nyinkronake tanpa beban)

● Munggah Suhu: 80 ° CMax

● Suhu sekitar: -20°C~+50°C Tegangan

● Insulation Resistance: 100MΩmin.500VDC

● Resistance Tegangan: 500V AC kanggo siji menit

● Runout radial: 0.06 Maks. (450g-muat)

● Axial runout: 0.08Max.(450g-load)

● Application: Engraving machine laser machine CNC machine tool textile and garment machinery medical equipment measuring equipment etc.


Spesifikasi teknis

modelSudut langkah (°)Torsi ditahan (Nm)Rated saiki (A)Fase induktansi (mH)Resistance fase
(Ω)
Jumlah timbalRotor inertia(g.cm²)Bobot motor (Kg)Panjang badan motor L (mm)
39A021.80.220.616154200.234


Ukuran total 39 (mm)


Description

● Motor stepper yaiku motor listrik DC tanpa sikat sing mbagi rotasi lengkap dadi sawetara langkah sing padha. Posisi motor banjur bisa diprentahake kanggo mindhah terus ing salah sawijining langkah kasebut tanpa sensor posisi kanggo umpan balik, anggere motor kasebut kanthi teliti ukuran aplikasi ing babagan torsi lan kacepetan.

● Motor stepper, kanthi kemampuan kanggo ngasilake torsi dhuwur ing kacepetan kurang nalika minimalake geter, becik kanggo aplikasi sing mbutuhake posisi cepet ing jarak sing cendhak. Teknologi stepping ngidini nggunakake pengontrol open-loop - nyederhanakake desain mesin lan nyuda biaya total dibandhingake karo sistem motor servo.

● Simtach ngrancang lan ngasilake telung jinis utama motor stepper: Hybrid Stepper Motors, (Motor Step-Servo). Kita nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem pilihan motor langkah kanthi macem-macem: ukuran, fase, lan sudut langkah, rem, lsp.


aplikasi

● Motors stepper lan pembalap sing digunakake Applied ing akeh aplikasi inovatif, kalebu: Printers 3D, CNC router, logam mesin vertikal ing umum, analitis lan medical instruments, packaging machinery, tliti teleskop posisi sistem, mesin nglereni laser, kamera keamanan, engravers, scanner gambar, peralatan tekstil, mesin bordir lan robotika etc.


PANALITEN
Expand

LAYANAN kanggo sampeyan!