Kabeh Kategori

Pit motor Stepper Loro Loro

Omah>Products>Stepper Motor>Pit motor Stepper Loro Loro

86mm Series 2 Fase Stepper Motor


Description

● Jumlah cagak: Bipolar

● Torsi sing Dipilih: 1.2 / 3.5 / 4.5 / 8.5NM

● Langkah Acurracy: ± 5% (nyinkronake tanpa beban)

● Suhu Suhu: 80 ° CMax

● suhu sekitar: -20 ° C ~ + 50 ° C Tegangan

● Rintangan Penebat: 100MΩmin.500VDC

● Tahanan Voltan: 500V AC sedina menit

● Acara radial: 0.06Max. (450g-load)

● Axial runout: 0.08Max. (450g-load)

● Aplikasi: Mesin laser engraving mesin laser alat mesin tekstil lan mesin medhia peralatan medis dll.


Spesifikasi teknis

model

Nomer phase

Sudut langkah
(°)

Tekan torsi
(Nm)

Saiki dina (A)

Induktansi phase
(mH)

Rintangan phase
(Ω)

Jumlah timbal

Rotor inersia
(g.cm²)

Poros Dia (mm)

Bobot motor
(Kg)

Panjang badan motor L (mm)

86AM35

2

1.8

3.5

4

3.8

0.8

4

800

9.5

2

64

86AM45

2

1.8

4.5

6

2.8

0.4

4

1400

12.7 / 14

2.3

78

86AM65

2

1.8

6.5

6

4.1

0.5

4

2300

12.7 / 14

3.0

98

86AM85

2

1.8

8.5

6

5.5

0.55

4

2800

12.7 / 14

3.8

112

86AM120

2

1.8

12

6

8.3

1.72

4

4000

15.875 / 14

5.4

155




Ukuran sakabèhé saka 86 (mm)



Description

● Motor stepper minangka motor listrik DC tanpa sikat sing mbagi rotasi kanthi pirang-pirang langkah sing padha. Posisi motor banjur bisa diprentah supaya terus terus salah sawijining langkah kasebut tanpa sensor posisi kanggo menehi umpan balik, yen motor kasebut ukurane kanthi tliti kanggo aplikasi gegayutan karo torsi lan kacepetan.

● motor stepper, kanthi kapabilitas bisa ngasilake torsi kanthi kacepetan sithik, nalika nyuda getaran, becik kanggo aplikasi sing mbutuhake posisi kanthi cepet sajrone jarak cendhak. Teknologi langkah-langkah ngidini panggunaan kontroller open-loop - nyederhanakake desain mesin lan nyuda biaya total dibandhingake sistem motor servo.

● desain Simtach lan nggawe telung jinis motor stepper utama: Motors Stepper Motors, (Motong-Servo motor). Kita nyedhiyakake pilihan motor langkah-langkah kanthi macem-macem: ukuran, fase, lan ngarep tangga, rem, lan liya-liyane.


aplikasi

● Motret lan driver stepper digunakake ing pirang-pirang aplikasi inovatif, kalebu: 3D Printers, router CNC, mesin vertikal logam kanthi umum, instrumen analitis lan medis, mesin kemasan, sistem posisi teleskop teleskop, mesin pemotong laser, Kamera keamanan, engraver, scanner gambar, peralatan tekstil, mesin sulaman lan robot etc.


PANALITEN
Expand

LAYANAN kanggo sampeyan!