Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Statistikat tregtare të Kinës në tremujorin e parë

Koha: 2020-06-30 Goditjet: 188

Ne po përballemi me një krizë globale në vitin 2020, COVID-19 ndikon në shëndetin, jetën dhe ekonominë e njerëzimit.
Por në këtë kohë, ka shumë zgjedhje të reja që vijnë. Për shembull, ekspozita në internet me kabinë VR, video prezanton fabrikën dhe procesin. Ndërkohë, biznesi mjekësor rritet me shpejtësi.

Epo, së pari le të shohim statistikat e tregtisë së Kinës në tremujorin e parë:

1. Vlera e eksportit↓11.4%, Vlera e importit↓0.7%

2. ASEAN ka zëvendësuar BE-në si partneri më i madh tregtar i Kinës


3. Produktet mekanike dhe elektrike janë kategoria e parë e eksportit. 

Vlera e eksportit 1.95 trilion RMB, 58.5% e eksportit total.
Nga të dhënat mund të shohim se tregu filloi të rimëkëmbet në mars.


4. Qeveria që mban këmbimin valutor për biznesin e eksportit; ulje e interesit, kupon zbritje për të kontribuar në rritjen ekonomike

Kina veproi për t'iu përgjigjur krizës shpejt dhe me vendosmëri. Kërkesat e tregut kinez po rriten.

Në tregun vendas të industrisë së automatizimit, mbi 3000 fabrika të maskave kanë nevojë për aksesorët e makinerive. Në fakt, fabrika e kushinetave, boshtit, tufave, hekurudhave dhe motorëve është e zënë dhe me prodhim të plotë gjatë kohës së vështirë. Mbajeni pasionin tonë!

Paraprakisht: Udhëzues linear dhe motor Stepper i përdorur në routerin CNC

Tjetra: Asnje

Shpalos

SHICERBIMI P YR JU!