Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Udhëzues linear dhe motor Stepper i përdorur në routerin CNC

Koha: 2020-06-30 Goditjet: 247

Këtu mund të shohim të dhënat nga Dogana Kineze, vlera e eksportit të makinës prej druri të routerit CNC po rritet nga viti 2017. Nevojat e marketingut janë të mëdha.
Udhëzuesi linear dhe motori stepper janë partneri më i mirë i routerit CNC. Veçanërisht, blloku katror GHH25CA dhe motori stepper NEMA 34 (86) përdorën shumë router CNC 1325.
Tani sipas këtij tregu, SIMTACH mbështet çmimin special për këtë industri. Për më shumë detaje, ju lutemi kontrolloni dyqanin tonë, do të jeni interesant.


Paraprakisht: Njoftimi i punës për kthim

Tjetra: Statistikat tregtare të Kinës në tremujorin e parë

Shpalos

SHICERBIMI P YR JU!