Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Zhvillimi linear i udhëzuesve dhe fetuset

Koha: 2020-09-14 Goditjet: 255

  Në fillim, ne përdorëm tufën me bosht për të përpunuar aplikimin e lëvizjes lineare, gjithashtu disa seri SBR. Por me zhvillimin e industrisë, kushinetat dhe boshti linear nuk mund të plotësonin kërkesat. mbajë një çift rrotullues të caktuar, mund të arrijë lëvizje lineare me saktësi të lartë nën ngarkesë të lartë.

 

  Ka shumë grupe të njohura në botë, si Rexroth, NTN, INA, SBC, HIWIN, THK, PMI, TBI etj. Kthehuni 10 vjet pas, Kina shpërndan vetëm markën e njohur. Por pas kësaj, Kina sjell pajisjet dhe teknologjinë me performancë të lartë për të prodhuar udhëzuesin linear. Aktualisht, udhëzuesi i linjës kineze fiton më shumë treg me cilësi në vend dhe jashtë.

 

  Për tregjet jashtë shtetit, udhëzuesi linear i prodhimit kinez i përdorur gjerësisht në makinën ruter cnc, makinë saldimi, makinë prerëse druri, makinë ushqimore, makinë paketimi.Për ne, SIMTACH prodhon udhëzues linear, motor stepper dhe produkte të tjera të lëvizjes lineare me cilësi të lartë. Mallrat tona shesin në Kore, Tajlandë, Indi, Turqi, Hungari, Poloni, Itali,Gjermani. Dhe me reagimet e mira nga agjenti dhe përdoruesi përfundimtar. 


Paraprakisht: Cili është parimi i punës i udhëzuesit linear

Tjetra: Njoftimi i punës për kthim

Shpalos

SHICERBIMI P YR JU!