Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Njoftimi i punës për kthim

Koha: 2020-07-06 Goditjet: 180

Të dashur të gjithë

Jam shumë i lumtur t'ju informoj se jemi kthyer në punë, përparimi do të jetë i ngadaltë për shkak të virusit.

Por ne mbajmë stoqe materiale përpara CNY. Kjo na bën të fillojmë punën shpejt, dhe dërgimin dhe reagimin e shpejtë.

Dorëzimi i produkteve mund të jetë brenda një muaji. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni:[email mbrojtur]

Paraprakisht: Zhvillimi linear i udhëzuesve dhe fetuset

Tjetra: Udhëzues linear dhe motor Stepper i përdorur në routerin CNC

Shpalos

SHICERBIMI P YR JU!