Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Çfarë është një motor ndihmës?

Koha: 2021-07-15 Goditjet: 305

Servo motori i referohet motorit që kontrollon funksionimin e përbërësve mekanikë në sistemin servo dhe është një pajisje ndihmëse për ndryshimin e shpejtësisë indirekte të motorit. Servo motori mund të kontrollojë shpejtësinë dhe saktësinë e pozicionit me shumë saktësi, dhe mund të konvertojë sinjalin e tensionit në çift rrotullues dhe shpejtësi për të drejtuar objektin e kontrollit. Shpejtësia e rotorit të servo motorit kontrollohet nga sinjali i hyrjes dhe mund të përgjigjet shpejt. Në sistemin e kontrollit automatik, ai përdoret si një aktivizues dhe ka karakteristikat e a konstante kohore e vogël elektromekanike, linearitet i lartë dhe tension fillestar. Mund të kontrollojë sinjalin elektrik të marrë të konvertuar në zhvendosje këndore ose shpejtësi këndore në dalje në boshtin e motorit. I ndarë në dy kategori të servo motorëve DC dhe AC, tipari kryesor i tij është se nuk ka rrotullim kur voltazhi i sinjalit është zero, dhe shpejtësia zvogëlohet me një shpejtësi uniforme me rritjen e çift rrotullues.

Paraprakisht: Cili është avantazhi i një vidhe topi?

Tjetra: Çfarë është aplikimi i vidës me top?

Shpalos

SHICERBIMI P YR JU!