Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Cili është avantazhi i një vidhe topi?

Koha: 2021-07-30 Goditjet: 181

1. Humbje e ulët e fërkimit dhe efikasitet i lartë i transmetimit

Për shkak se ka shumë topa në lëvizjen e rrotullimit midis boshtit të vidës dhe dados së vidës së çiftit të vidave të topit, mund të arrihet një efikasitet më i lartë i lëvizjes. Krahasuar me çiftin e kaluar të vidhave rrëshqitëse, çift rrotullimi lëvizës është më i vogël se 1/3, domethënë, fuqia e nevojshme për të arritur të njëjtin rezultat lëvizjeje është 1/3 e përdorimit të çiftit të vidhave rrëshqitëse. Shumë e dobishme për sa i përket fuqisë-kursim

2. Saktësi e madhe

Në përgjithësi, vidat me top prodhohen vazhdimisht me makineritë dhe pajisjet e nivelit më të lartë në botë. Sidomos në mjedisin e fabrikës së bluarjes, montimit dhe inspektimit, temperatura dhe lagështia kontrollohen rreptësisht. Për shkak të sistemit të përsosur të menaxhimit të cilësisë,saktësia është plotësisht e garantuar.

3. Ushqimi me shpejtësi të lartë dhe ushqimi mikro janë të mundshme

Për shkak se çifti i vidhos së topit përdor lëvizjen e topit, çift rrotullimi i fillimit është jashtëzakonisht i vogël dhe nuk do të ketë fenomen zvarritjeje si lëvizja rrëshqitëse, e cila mund të sigurojë realizimin e mikro-ushqyerjes së saktë.

4. Ngurtësi e lartë boshtore

Çifti i vidhos së topit mund të ngarkohet paraprakisht sepse ngarkesa paraprake mund të bëjë që hendeku boshtor të arrijë një vlerë negative, dhe më pas të marrë ngurtësi më të lartë (në vidën e topit, presioni ushtrohet mbi topa. Kur përdoret në pajisjet mekanike, për shkak të forcës refuzuese të topave mund të rrisë ngurtësinë e arrës).

5. Nuk mund të mbyllet vetë dhe ka kthimin e transmetimit

Paraprakisht: Cili është parimi i funksionimit të një servo motori?

Tjetra: Çfarë është një motor ndihmës?

Shpalos

SHICERBIMI P YR JU!