Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Çfarë është aplikimi i vidës me top?

Koha: 2021-07-08 Goditjet: 148

Vidhosja e topit është elementi më i përdorur i transmetimit në makineritë e veglave dhe makineritë e sakta. Funksioni i tij kryesor është të shndërrojë lëvizjen rrotulluese në lëvizje lineare ose të kthejë çift rrotullues në forcë boshtore të përsëritura, dhe ai ka saktësi të lartë, kthyeshmëri dhe Karakteristika të larta të efikasitetit. Për shkak të rezistencës së tij të vogël të fërkimit, vidhat e topit përdoren gjerësisht në pajisje të ndryshme industriale dhe instrumente precize. Vidhosja e topit është një produkt ideal që shndërron lëvizjen rrotulluese në lëvizje lineare, ose konverton lëvizjen lineare në lëvizje rrotulluese.  

Produktet dhe përdorimi i serive të vidhave të topit:  

Vidë standarde e topit SFU DIN: Ngurtësi e lartë për rastet e vogla të funksionimit 

Lloji SFS vidë topi me shpejtësi të lartë: makineri CNC, makinë e mirë, makineri prone, makineri elektronike, makineri me shpejtësi të lartë.  

Vidhosja e topit të bluarjes: vegël makine, makinë e mirë, makineri prone, makineri elektronike, makineri transporti, industri hapësinore, aktivizues të përdorur në antenat e tyre, instalim ndërprerës valvulash, etj.  

Vida me top të rëndë: makina derdhëse me injeksion plotësisht elektrik, makina vulosëse, prodhim dhe instalim i sistemit gjysmëpërçues, frena të rëndë, makineri industriale dhe makineri falsifikimi.  

SIMTACH mund të sigurojë madhësi nga 6 në 100 për vidën e topit të mbështjellë dhe të bluar. Më shumë detaje për të na kontaktuar. 


Paraprakisht: Çfarë është një motor ndihmës?

Tjetra: Cili është aplikimi i udhëzuesit linear?

Shpalos

SHICERBIMI P YR JU!