Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Cili është aplikimi i motorit stepper

Koha: 2021-06-11 Goditjet: 145

Motorët hapësorë janë përdorur gjerësisht, por motorët hapësorë nuk janë si motorët e zakonshëm DC. Motorët AC përdoren në kushte rutinë. Ai duhet të përbëhet nga një sinjal pulsi me unazë të dyfishtë, nga qarku i fuqisë, etj. për të formuar një sistem kontrolli përpara se të mund të përdoret. Prandaj, nuk është e lehtë të përdoret mirë një motor stepper. Ai përfshin shumë njohuri profesionale si mekanika, motorët elektrikë, elektronika, kompjuterët. Si një element ekzekutiv, motori hapës është një nga produktet kryesore të mekatronikës dhe përdoret gjerësisht në sisteme të ndryshme të kontrollit të automatizimit. Me zhvillimin e mikroelektronikës dhe teknologjisë kompjuterike, kërkesa për motorë stepper po rritet dita-ditës dhe ato aplikohen në fusha të ndryshme të ekonomisë kombëtare.

Paraprakisht: Si të dalloni saktësinë e udhëzuesve linearë?

Tjetra: Cili është parimi i punës i udhëzuesit linear

Shpalos

SHICERBIMI P YR JU!