Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Cili është parimi i punës i udhëzuesit linear

Koha: 2021-06-03 Goditjet: 325

Binarët udhëzues linear mund të kuptohen si një lloj udhëzuesi rrotullues, i cili është një cikël rrotullimi i pafund i topave të çelikut midis rrëshqitësit dhe hekurudhës udhëzuese, në mënyrë që platforma e ngarkesës të lëvizë lehtësisht me saktësi të lartë përgjatë hekurudhës udhëzuese dhe të zvogëlojë koeficientin e fërkimit. në udhëzuesin e zakonshëm tradicional rrëshqitës. Binarët udhëzues linearë mund të arrijnë lehtësisht saktësi të lartë të pozicionimit.

微 信 图片 _20210603162716

Paraprakisht: Cili është aplikimi i motorit stepper

Tjetra: Zhvillimi linear i udhëzuesve dhe fetuset

Shpalos

SHICERBIMI P YR JU!