Të gjitha kategoritë

Lajme

home>Lajme

Pse të zgjidhni një servo motor AC?

Koha: 2021-09-07 Goditjet: 170

Pse të zgjidhni një servo motor AC?

Servo motori AC ka përparësitë e mëposhtme:

1.Kontrolli preciz

Saktësia varet nga koduesi i tij optik, sa më shumë të jetë shkalla e koduesit, aq më e lartë është saktësia


2. Kapaciteti i fortë i mbingarkesës


3.Karakteristikat çift rrotullues-frekuencë

Dalje e vazhdueshme e çift rrotullues me shpejtësi të vlerësuar, prodhim konstant të fuqisë me shpejtësi të vlerësuar


4. Karakteristikat e frekuencës së ulët

Operacioni është shumë i qetë, edhe me shpejtësi të ulët nuk do të shfaqet fenomeni i dridhjeve


5. Performanca e operacionit

Sistemi i servo drive AC është një kontroll me qark të mbyllur, shoferi mund të marrë mostrën e sinjalit të reagimit të koduesit të motorit dhe strukturën e brendshme të unazës së pozicionit dhe unazës së shpejtësisë, në përgjithësi nuk do të ketë humbje hapi ose mbingarkesë të motorit hapës, kontrolli performanca është më e besueshme


6. Performanca e përgjigjes me shpejtësi

Sistemi i servo AC ka performancë të mirë përshpejtimi, zakonisht vetëm disa milisekonda, mund të përdoret për rastet e kontrollit të nisjes dhe ndalimit të shpejtë.


Mbështet servo motorin dhe kompletin e drejtimit SIMTACH AC 485 funksioni i komunikimit dhe Funksioni i komunikimit EtherCat

Ato ofrojnë më shumë efikasitet energjetik, performancë më të mirë, përgjigje me shpejtësi të lartë për pajisjet e montimit automatik, prerje me lazer, vegla makine CNC etj.


Paraprakisht: Asnje

Tjetra: Katalogu i udhëzuesve linear SIMTACH u përditësua, mirë se vini në shkarkim!

Shpalos

SHICERBIMI P YR JU!