sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

Kumaha anjeun milih panduan linier?

Waktos: 2021-08-26 Hit: 298

1. Akurasi gerak panduan linier:

1) Akurasi gerak

a: Paralelisme antara tengah permukaan luhur slaider sareng permukaan handapeun rel pituduh;

b: Paralelisme tina sisi slaider dina sisi anu sami sareng sisi rujukan tina pituduh linier kana sisi rujukan tina liniér rel pituduh.

2) Ketepatan lengkep

a: Simpangan wates jangkungna H antara permukaan luhur slaider sareng permukaan handapeun rujukan rel panduan;

b: Jumlah parobihan dina jangkungna H permukaan luhur sababaraha slider dina pesawat anu sami;

c: Batesan simpangan jarak W1 antara sisi slaider dina sisi anu sami sareng sisi rujukan tina rel panduan sareng sisi rujukan tina rel panduan;

d: Jumlah variasi antara permukaan sisi sababaraha slider dina rel anu sami sareng permukaan sisi rujukan W1 rel.

3) Aya langkung ti dua jalur pituduh dina rel panduan, ngan ukur dua slaider kahiji sareng terakhir anu diuji, sareng uji W1 henteu dilakukeun pikeun anu tengah, tapi W1 tengah kedahna kirang ti W1 anu munggaran sareng terakhir .

2. Pilih:

1) --- Tangtukeun lébar lagu.

Lebar rel ngarujuk kana lébar rel slide. Lebar rel mangrupikeun salah sahiji faktor konci anu nangtoskeun ukuran beban na

2) --- Nangtukeun panjang lagu.

Panjang ieu total panjang rel, sanés stroke. Panjang lengkep = stroke épéktip + jarak slaider (langkung ti 2 slaider) + panjang slaider × jumlah slaider + stroke kaamanan dina kadua tungtung. Upami panutup pelindung ditambihan, panjang anu dikomprés tina tutup pelindung dina dua tungtung na kedah ditambihan.

3) --- Nangtukeun jinis sareng kuantitas slaider.

Buku linier nyaéta dua slaider anu biasa dianggo: jenis flange sareng kotak. Tilasna jangkung rada handap, tapi langkung lega, sareng liang ningkatna nyaéta liang anu ngaliwatan benang, sedengkeun anu langkung luhur langkung luhur sareng langkung sempit, sareng liang anu dipasangna nyaéta liang buta anu diulirkeun. Duanana ngagaduhan tipe pondok, jenis standar sareng jenis diperpanjang (sababaraha mérek disebut ogé beban sedeng, beban beurat sareng beban super beurat). Beda utama nyaéta panjang awak slaider (bagian logam) béda, sareng tangtosna liang tina liang ningkatna Jarak ogé tiasa béda, kaseueuran slaider pondok ngan ukur aya 2 liang pemasangan. Jumlah slaider kedah ditangtukeun ku pangguna ngalangkungan itungan. Ngan ukur hiji anu disarankeun di dieu: sakumaha sakedik anu tiasa dibabawa, sareng saloba éta tiasa dipasang. Jenis sareng kuantitas slide sareng lébar slide mangrupikeun tilu unsur beban.

4) --- Nangtukeun tingkat akurasi.

Produk pabrik mana waé bakal ditandaan kalayan nilai akurasi. Sababaraha cirian pabrik langkung ilmiah sareng umumna nganggo hurup mimiti nami kelas, sapertos kelas umum N sareng kelas presisi P.

5) --- Nangtukeun parameter séjén

Salaku tambahan kana opat parameter utama di luhur, aya sababaraha parameter anu kedah ditangtoskeun, sapertos jinis jangkungna gabungan, tingkat pra-komprési, sareng sajabana. Tingkat preload anu luhur ngandung hartos yén celah antara slider sareng rail slide nyaéta leutik atanapi négatip, sareng tingkat preload handap sabalikna. Bedana indrawi nyaéta résistansi geser tina slaider kelas tinggi ageung, sareng résistansi slaider kelas rendah alit. Cara éksprési gumantung kana sampel pilihan pabrik, jumlah peunteun 3 peunteun, sareng aya ogé 5 peunteun. Pilihan kelas gumantung kana panggunaan pangguna anu saleresna. Prinsip umum nyaéta nalika rel slide ngagaduhan ukuran ageung, beban ageung, dampak, sareng presisi tinggi, anjeun tiasa milih kelas preload anu langkung luhur, sareng sabalikna.

Tips: 1 - Kelas preload teu aya hubunganana sareng kualitas, 2 - kelas preload langsung sabanding sareng katepatan rel slide sareng sabalikna tina kahirupan jasa.


Sateuacana: Katalog panduan SIMTACH Linear dianyarkeun, wilujeng diunduh!

salajengna: Kumaha cara kerja bola sekrup?

Ngembangkeun

SERVICE UNTUK!