sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

Pitunjuk linier sareng motor Stepper anu dianggo dina router CNC

Waktos: 2020-06-30 Hit: 435

Di dieu urang tiasa ningali data tina Adat istiadat Cina, nilai ékspor mesin kai CNC router ngaronjat ti 2017. Kabutuhan pamasaran badag.
Pituduh linier sareng motor stepper mangrupikeun pasangan anu pangsaéna tina router CNC. Utamana, blok pasagi GHH25CA, sareng motor stepper NEMA 34 (86) dianggo seueur router CNC 1325.
Ayeuna numutkeun pasar ieu, SIMTACH ngadukung harga khusus pikeun industri ieu. Pikeun langkung rinci, mangga parios toko kami, anjeun bakal pikaresepeun.


Sateuacana: Balikkeun bewara damel

salajengna: Statistik perdagangan Cina dina kuartal kahiji

Ngembangkeun

SERVICE UNTUK!