sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

Naon ari motor servo?

Waktos: 2021-07-15 Hit: 893

Motor servo nujul kana mesin anu ngatur operasi komponén mékanis dina sistem servo sarta mangrupa motor bantu alat robah speed teu langsung. Motor servo tiasa ngontrol kagancangan sareng akurasi posisi sacara akurat, sareng tiasa ngarobih sinyal tegangan kana torsi sareng laju pikeun nyetir objek kontrol. Laju rotor motor servo dikawasa ku sinyal input sareng tiasa ngabales gancang. Dina sistem kontrol otomatis, éta dipaké salaku actuator sarta mibanda ciri-ciri a waktos electromechanical leutik konstanta, linearity tinggi, sarta tegangan dimimitian. Éta tiasa ngontrol sinyal listrik anu ditampi Dirobih kana pamindahan sudut atanapi kaluaran laju sudut dina aci motor. Dibagi kana dua kategori motor servo DC sareng AC, fitur utamina nyaéta henteu aya rotasi nalika tegangan sinyal nol, sareng laju turun dina laju anu seragam kalayan ningkatna torsi.

Sateuacana: Naon kaunggulanana sekrup bola?

salajengna: Naon aplikasi sekrup bola?

Ngembangkeun

SERVICE UNTUK!