sadaya Kategori

wartos

Imah>wartos

Naon aplikasi panungtun linier?

Waktos: 2021-06-23 Hit: 186

Panungtun linier utamana diwangun ku geseran jeung pituduh, sarta geseran utamana dipaké pikeun ngageser pituduh gesekan. Éta téh dipaké pikeun gerak reciprocating linier, sarta bisa nanggung torsi tangtu, sarta bisa ngahontal-precision tinggi gerak linier dina beban tinggi.

Pungsi gerak pituduh liniér nyaéta pikeun ngarojong jeung nungtun bagian-bagian nu obah sangkan gerak liniér bulak balik dina arah nu tangtu. Guideway linier utamana dipaké dina mesin otomatis, kayaning parabot mesin, mesin bending, mesin las laser, jsb. Aya henteu sedeng panengah antara komponén pindah tur dibereskeun tina pituduh linier, tapi rolling bal baja. Kusabab bal baja rolling cocog pikeun gerak-speed tinggi, ngabogaan koefisien gesekan leutik, sarta sensitipitas tinggi, éta bisa minuhan sarat gawe bagéan pindah, kayaning wadah alat jeung kenop tina alat mesin.

Sateuacana: Naon aplikasi sekrup bola?

salajengna: Kumaha ngabedakeun akurasi panduan linier?

Ngembangkeun

SERVICE UNTUK!