sadaya Kategori

produk

  • Guide linier
  • Servo Motor
  • Stepper Motor
  • Aktuator Linier

Tentang Kami


NINGBO SIMTACH AUTO TECH CO.,LTD
NINGBO SIMTACH AUTO TECH CO., LTD devotes nyadiakeun produk linier precision saprak 2012, kayaning pituduh linier, ball screw, stepper motor, modul linier, nu mangrupakeun komponén kritis Alat Mesin, Mesin Dahareun, Mesin Médis, industri Otomatis jeung sajabana .Pikeun ngamaksimalkeun wareg jeung kabutuhan customer, SIMTACH terus ngaronjatkeun produk kelas dunya.

Pikeun ngajamin tingkat kualitas anu luhur, pamariksaan dipasang dina unggal léngkah produksi tina bahan baku dugi ka pangiriman.

Dilengkepan sagala rupa fasilitas manufaktur canggih tur parabot inspeksi impor ti Taiwan, Jepang jeung saterusna.

TAMBIH DEUI

wartos


Pitunjuk linier sareng motor Stepper anu dianggo dina router CNC
30 Jun 2020
Pitunjuk linier sareng motor Stepper anu dianggo dina router CNC

Di dieu urang tiasa ningali data tina Bea Cukai, nilai ékspor mesin kai router CNC naék ti 2017.

Kumaha ngabedakeun akurasi panduan linier?
17 Jun 2021
Kumaha ngabedakeun akurasi panduan linier?

Katepatan pituduh linier tiasa dibagi tina sababaraha aspék: paralélisme leumpang, bédana sapasang jangkungna, sareng bédana sapasang lebar.

Naon aplikasi motor stepper?
11 Jun 2021
Naon aplikasi motor stepper?

Motor stepping geus loba dipaké, tapi motor stepping teu kawas motor DC biasa. Motor AC dianggo dina kaayaan rutin

Naon prinsip kerja tina pituduh linier
03 Jun 2021
Naon prinsip kerja tina pituduh linier

Rel pituduh linier bisa dipikaharti salaku jenis pituduh rolling, nu mangrupa siklus rolling taya wates bal baja antara slaider jeung rel pituduh,

panalungtikan


Ngembangkeun

SERVICE UNTUK!